Peking Duck Crunch

Pecking Duck Crunch is dé feestelijke ster! Knapperige Pekingeend, subtiel gekruid en perfect gebakken, zorgt voor een explosie van smaak en crunch. Een visueel feest op je bord dat indruk maakt tijdens de feestdagen. Geniet van de eenvoud van deze lekkernij!
Gang Hoofdgerecht
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 600 gram Pekingeend 580/650 1st
  • 60 gram Geroosterde Erwten Wasabi 280gr
  • 8 stuk(s) paksoi
  • 1 stuks chinese kool
  • 2 eetlepel(s) boter

Lak

  • 150 gram Hoisinsaus "Lee Kum Kee" 397gr
  • 30 gram Sojasaus "Umai" 330ML

Kimchi saus

  • 75 gram Kimchi Base
  • 35 gram Mirin "Mizkan" 150ml
  • 15 gram Sojasaus "Umai" 330ML
  • 25 gram Sriracha Chilisaus “Flying Goose” 730ml

Video

@umaifoodstore

Pecking Duck Crunch is dé feestelijke ster! Knapperige Pekingeend, subtiel gekruid en perfect gebakken, zorgt voor een explosie van smaak en crunch. Een visueel feest op je bord dat indruk maakt tijdens de feestdagen. Geniet van de eenvoud van deze lekkernij! Lees het hele recept op onze website! Ontdek op onze website nog meer recepten met producten uit onze foodstore. #umaifoodstore #recept #feestdagenrecept #hoofdgerecht #pekingduck #pekingeend

♬ Last Christmas - Jordan James

Instructies
 

  • Snijd de Chinese kool fijn en de paksoi in stukken.
  • Maak de kimchi saus door de kimchi base, mirin, sriracha en sojasaus te mengen.
  • Vermaal de wasabi erwten en zet ze opzij.
  • Bereid de lak voor de Peking eend door de hoisin te mengen met sojasaus.
  • Snijd ruitjes in de huid van de Peking Duck en breng zout en peper naar smaak aan.
  • Verhit wat olie in een koekenpan en bak de Peking Duck met de huid naar beneden. Zodra de huid goudbruin is, draai je de eend om en voeg je een eetlepel boter toe aan de pan. Bak de Peking Duck goudbruin.
  • Meng in een kom de fijngesneden Chinese kool en paksoi en voeg de kimchi saus toe.
  • Zodra de Peking Duck gaar is, lak je het af met het hoisin/soja mengsel. Je kunt ervoor kiezen de eend in dunne plakjes te snijden.
  • Serveer het gerecht door de Chinese kool/paksoi-kimchi op het bord te leggen, leg daarop de Peking Duck en strooi de gecrushte wasabi erwten eroverheen.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!