Moo Shu Pork
Moo Shu Pork is een populaire Chinese gerecht dat zijn oorsprong vindt in de noordelijke regio van China. Het gerecht bestaat uit dun gesneden varkensvlees, met shiitake en kool. Een smaakvolle maaltijd in een handomdraai.
Ingrediënten
- 360 gram varkenshaas
- 6 stuk(s) tortilla’s
- 150 gram koolsla
- 10 stuk(s) Shiitake paddestoelen
Marinade
- 2 eetlepel(s) Hoisinsaus "Lee Kum Kee" 397gr
- 2 eetlepel(s) Rijst Azijn "Otafuku" 500ml
- 2 eetlepel(s) Oestersaus "Panda" 510gr
- 1 eetlepel(s) Sojasaus "Umai" 330ML
- 1/2 eetlepel(s) Sesame Oil Pure "Foreway" 185ml
- 3 teentje(s) knoflook fijngehakt
- Zout naar smaak
- peper naar smaak
Instructies
- Meng in een kom de hoisinsaus, rijstazijn, oestersaus, sojasaus, sesamolie, fijngehakte knoflook, zout en peper.
- Snijd de varkenshaas in dunne plakjes en leg ze in de helft van de marinade. Zorg ervoor dat elk stuk goed bedekt is.
- Snijd de Shiitake paddestoelen in stukjes.
- Verhit wat olie in een pan en bak de Shiitake en koolsla. Voeg de andere helft van de marinade toe. Zet opzij.
- Verhit wat olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de gemarineerde varkenshaasplakjes kort, zodat het vlees mals blijft.
- Vul elke tortilla met een portie van het varkensvlees, Shiitake en koolsla.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!