Tuna Steak

Tonijnsteak staat bekend om zijn stevige textuur en rijke smaak, die vaak wordt omschreven als vlezig en licht zoet. Het is een populair gerecht in veel visrestaurants en wordt vaak geserveerd met verschillende sauzen en garnering. Tonijnsteak is ook een goede bron van eiwitten en gezonde omega-3 vetzuren.
Gang Bijgerecht

Ingrediënten
  

  • 1 stuk(s) Visco Tuna Superior ***
  • 2 eetlepel(s) Goma sesam- & sojadressing "kewpie" 210ml
  • 1 eetlepel(s) Goma sesamdressing "kewpie" 210ml
  • White sesame seeds roasted "foreway" 100gr
  • 1 stengel(s) bosui
  • 50 gram wakame salade

Instructies
 

  • Snijd de bosui in dunne ringen en leg opzij.
  • Grill de tonijn voor 2 minuten aan beide kanten.
  • Snijd de tonijn in dunne plakjes en leg deze op een bord. 
  • Giet de sesam- & sojadressing over de tonijn.
  • Verdeel de sesam dressing in stipjes op de tonijn.
  • Verdeel de wakame salade over de tonijn.
  • Serveer de tonijn met bosui en sesamzaadjes.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!