Asian Komkommer Salade

Aziatische komkommersalade is een verfrissend en gezond gerecht uit de Aziatische keuken. Deze salade is perfect als bijgerecht of een lichte maaltijd op zichzelf, en het is een geweldige manier om een uitbarsting van smaak en textuur toe te voegen aan elke maaltijd.
Gang Bijgerecht
Keuken Aziatisch

Ingrediënten
  

  • 1 eetlepel(s) Crispy chilli in oil "lao gan ma" 210gr
  • 2 eetlepel(s) Mizkan Shiragiku Azijn 150ml
  • 1 eetlepel(s) Sojasaus “Umai” 330ML
  • 1 theelepel(s) Sriracha chilisaus "flying goose" 730ml 
  • 1 eetlepel(s) White sesame seeds roasted "foreway" 100gr
  • 2 stuk(s) komkommers
  • 1 eetlepel(s) suiker

Instructies
 

  • Plaats aan elke zijde van de komkommer een eetstokje. Snijd dunne plakjes verticaal naar beneden tot aan de eetstokjes.
  • Draai de komkommer om en snijd diagonaal door tot aan de punt van de eetstokjes.
  • Hierdoor ontstaat een slangvormige komkommer.
  • Snijd het uiteinde van de komkommer af en verdeel deze in 6 stukken.
  • Meng alle overige ingrediënten in een kom en marineer de stukken komkommer in het mengsel.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!