Red Miso Zalm

Geniet tijdens de feestdagen van ons smaakvolle recept voor Zalm met Rode Miso. De rode miso, kokosroom en honing vormen samen een zijdezachte saus die dit gerecht een unieke smaak geeft. De combinatie van de natuurlijke vettigheid van de zalm en de diepe smaken van de miso maakt dit gerecht een ware smaaksensatie.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Aziatisch
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 2 stuk(s) Zalm mootjes
  • 2 pak(ken) Ramen Noodle "Golden Lion" 180gr
  • 100 gram Kokosmelk "Aroy'D" 400ml
  • 50 gram Red miso
  • 20 gram honing
  • 100 gram Chinsese kool
  • 8 stuk(s) asperges
  • 100 gram tauge
  • 2 teentje(s) knoflook

Instructies
 

  • Breng een ruime pan met water aan de kook (voeg wat zout toe). Kook de asperges gedurende 3 minuten, haal ze uit de pan en spoel ze af met koud water.
  • Kook vervolgens de noodles in dezelfde pan gedurende 4 minuten. Giet af en spoel ze om. Zet opzij.
  • Snijd de Chinese kool en knoflook fijn.
  • Maak de saus door de rode miso, kokosroom en honing te mengen.
  • Kruid de zalm met zout en peper.
  • Bak de knoflook en taugé in een pan.
  • Bak de zalm goudbruin in een andere pan. Voeg de asperges toe aan dezelfde pan.
  • Voeg vervolgens de gekookte noodles en saus toe aan de pan met knoflook en taugé. Meng alles goed door elkaar.
  • Serveer de noodles op een bord, leg er de fijngesneden Chinese kool bovenop en werk af met de asperges en zalm.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!