Kimchi Udon
Deze pittige noodles zijn in een handomdraai gemaakt een ware smaaksensatie.
Equipment
- 1 kookpan
- 1 wok/hapjespan
Ingrediënten
- 2 zakje(s) Udon Noodles "Golden Lion"
- 200 gram Kimchi mat "Jongga"
- 2 eetlepel(s) Gochujang Hot Pepper Paste "Sempio"
- 2 theelepel(s) Sojasaus "Umai"
- Wasabi Furikake optioneel
- 4 plakje(s) bacon
- 4 teentje(s) knoflook
- 2 stuk(s) sjalot
- 2 stuk(s) ei optioneel
- 2 stuk(s) bosui
Instructies
- Warm de noodles 2 minuten in kokend water.
- Snipper de sjalot fijn, hak de knoflook en snij de bacon in stukjes.
- Bak de bacon in een hete pan totdat het bruin is.
- Bak daarna de sjalot en knoflook mee voor 1 minuut.
- Voeg de kimchi, gochujan en sojasaus toe en bak 1 minuut mee.
- Voeg de udon noodles toe en meng alles.
- Verdeel het over 2 borden en bestrooi het met de bosui.
- Optioneel: maak het gerecht af met een gebakken ei en furikake.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!