Japanse Beef Curry Udon
De Japanse Beef Curry Udon is een smaakvolle en hartige noedelmaaltijd die de rijke en aromatische smaken van Japanse curry combineert met malse plakjes "Kung Fu" Beef. De toevoeging van de Golden Curry S&B en kippenbouillon gelei zorgt voor een diepe en verwarmende curry-smaak die elke hap verrijkt.
Ingrediënten
- 200 gram Beef Slices "Kung Fu" 400gr
- 2 pak(ken) Udon Noodles "Golden Lion" 200gr
- 2 blokje(s) Golden curry S&B
- 400 milliliter water
- 150 gram wortel
- 1 stengel(s) bosui
- 1 stuk(s) ui
- 2 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) gember (ongeveer 2cm)
- 7 gram kippenbouillon gelei
Instructies
- Snijd de ui in halve ringen, de wortel in dunne plakjes, en hak de knoflook en gember fijn. Snijd de bosui in dunne ringen en houd deze apart om te gebruiken als garnering.
- Verhit 3 eetlepels olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de gesneden ui en wortel gedurende 3 minuten.
- Voeg de "Kung Fu" Beef Slices, fijngehakte gember en knoflook toe. Bak dit mengsel voor nog eens 3 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
- Giet 400 ml water in de pan en voeg de 2 blokjes golden curry, kippenbouillon gelei en de Udon Noodles toe. Laat het geheel 3 minuten samen koken. Roer de noodles los. (Tip: voeg meer water toe voor een rijker bouillon bij de noodles.)
- Verdeel het gerecht over 2 borden en garneer met de gesneden bosui.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!