Chicken Garlic Yakisoba
Chicken Garlic Yakisoba is een heerlijk Aziatisch gerecht dat de smaken van sappige kip, knapperige groenten en rijke knoflook combineert met noedels van de Japanse Yakisoba-stijl. De Yakisoba-saus, met zijn zoete, zoute en licht pittige tonen, brengt alle ingrediënten samen.
Ingrediënten
- 2 pakje(s) Yakisoba noodles "itsuki" 510gr
- 2 zakje(s) Yakisoba noodles "itsuki" 510gr
- 4 eetlepel(s) Oestersaus "panda" 510gr
- 2 eetlepel(s) Crispy chilli in oil "lao gan ma" 210gr
- 200 gram kipfillet
- 2 eetlepel(s) bruine suiker
- 3 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) paprika
- 1 stuk(s) ui
Instructies
- Snijd de paprika en ui in fijne blokjes en hak de knoflook fijn.
- Maak een saus door de oestersaus, bruine suiker en de inhoud van de 2 zakjes Yakisobanoodles saus te mengen. Zorg ervoor dat alles goed gemengd is.
- Snijd de kip en breng de kip op smaak met specerijen naar keuze, zoals zout, peper en knoflookpoeder.
- Bak de kip in een pan tot ze mooi goud bruin kleuren. Haal de kip uit de pan en zet ze opzij.
- Voeg 2 eetlepels olie toe aan dezelfde pan en bak de fijngehakte knoflook, paprika en ui op middelhoog vuur. Voeg de voorbereide saus toe zodra de uien beginnen te kleuren.
- Wanneer de saus kookt, voeg dan 2 pakjes Yakisoba noodles toe. Bak het geheel samen gedurende 3 minuten.Voeg de gebakken kip toe aan de noodles en roer alles goed door. Verwarm het geheel nog een minuut.
- Verdeel het gerecht over 2 borden en garneer elk bord met een lepel Crispy chili in oil.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!