Beef Master Kyoto
Gebakken ossenhaas puntjes met udon noodles, gerookte spekreepjes, witte kool en miso room.
Ingrediënten
- 200 gram ossenhaaspuntjes
- 80 gram gerookte spekreepjes
- 1 zakje udon noodles
- 50 gram miso pasta
- 100 milliliter kokosmelk
- 30 gram crispy onions
- 100 gram witte kool reepjes
- 1/2 bosje platte peterselie
- 2 eetlepels teriyakisaus
Zelf toevoegen
- scheutje olijfolie
- snufje zout & peper
Video
Instructies
- Hak de platte peterselie fijn. Bewaar twee takjes voor het garneren.
- Doe de miso pasta en de kokosmelk in een steelpan. Breng aan de kook op laag vuur en roer af en toe goed door.
- Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook.
- Kruid de ossenhaaspuntjes ruim met zout en peper. Verwarm een koekenpan met een scheut olijfolie. Bak de ossenhaaspuntjes en de gerookte spekreepjes in de hete pan.
- Voeg vervolgens de teriyaki saus en witte kool reepjes toe en roer goed door.
- Kook de de noedels in het kokende water voor 2 minuten en giet af.
- Voeg de miso room, de noodles en de gehakte platte peterselie toe aan het vlees en meng goed door elkaar.
- Maak de gerechten op in diepe borden en garneer met de crispy onions en de achter gehouden platte peterselie.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!