Umai DIY - Beef Master Kyoto

Beef Master Kyoto

Gebakken ossenhaas puntjes met udon noodles, gerookte spekreepjes, witte kool  en miso room.
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Japans
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 200 gram ossenhaaspuntjes
  • 80 gram gerookte spekreepjes
  • 1 zakje udon noodles
  • 50 gram miso pasta
  • 100 milliliter kokosmelk
  • 30 gram crispy onions
  • 100 gram witte kool reepjes
  • 1/2 bosje platte peterselie
  • 2 eetlepels teriyakisaus

Zelf toevoegen

  • scheutje olijfolie
  • snufje zout & peper

Video

Instructies
 

  • Hak de platte peterselie fijn. Bewaar twee takjes voor het garneren.
  • Doe de miso pasta en de kokosmelk in een steelpan. Breng aan de kook op laag vuur en roer af en toe goed door.
  • Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook.
  • Kruid de ossenhaaspuntjes ruim met zout en peper. Verwarm een koekenpan met een scheut olijfolie.  Bak de ossenhaaspuntjes en de gerookte spekreepjes in de hete pan. 
  • Voeg vervolgens de teriyaki saus en witte kool reepjes toe en roer goed door.
  • Kook de de noedels in het kokende water voor 2 minuten en giet af. 
  • Voeg de miso room, de noodles en de gehakte platte peterselie toe aan het vlees en meng goed door elkaar.
  • Maak de gerechten op in diepe borden en garneer met de crispy onions en de achter gehouden platte peterselie.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!