Garlic Edamame

Eet deze sojabonen met een heerlijk sausje als snack.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Borrelhapje
Keuken Japans
Porties 2 personen

Equipment

  • 1 kookpan

Ingrediënten
  

  • 1 zakje(s) Sojabonen in peul "Umai"
  • 3 eetlepel(s) Sriracha Mayo "Flying Goose"
  • 1 theelepel(s) Sesame Oil Pure "Foreway"
  • 1 theelepel(s) Sojasaus "Umai"
  • Chilipoeder (Togarashi) "S&B" naar smaak
  • Sea Salt flakes "Maldon" naar smaak
  • 1 teentje(s) knoflook

Instructies
 

  • Kook de sojabonen voor 3 minuten.
  • Hak de knoflook fijn en meng die vervolgens met de sriracha mayonaise, sesamolie, sojasaus en togarashi in een kom.
  • Voeg de sojabonen hier aan toe, meng goed met elkaar en maakt het af met zeezout.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!