Garlic Edamame
Eet deze sojabonen met een heerlijk sausje als snack.
Equipment
- 1 kookpan
Ingrediënten
- 1 zakje(s) Sojabonen in peul "Umai"
- 3 eetlepel(s) Sriracha Mayo "Flying Goose"
- 1 theelepel(s) Sesame Oil Pure "Foreway"
- 1 theelepel(s) Sojasaus "Umai"
- Chilipoeder (Togarashi) "S&B" naar smaak
- Sea Salt flakes "Maldon" naar smaak
- 1 teentje(s) knoflook
Instructies
- Kook de sojabonen voor 3 minuten.
- Hak de knoflook fijn en meng die vervolgens met de sriracha mayonaise, sesamolie, sojasaus en togarashi in een kom.
- Voeg de sojabonen hier aan toe, meng goed met elkaar en maakt het af met zeezout.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!