Black Tiger Garlic Yakisoba
Dit smaakvolle gerecht combineert de heerlijke smaak van Black Tiger garnalen met de pittige kick van Crispy chili in oil en de rijke umami van Oestersaus. De finishing touch van Parmezaanse kaas voegt een romige en zoute dimensie toe. Een smaakvolle en eenvoudig te bereiden maaltijd, ideaal voor liefhebbers van Aziatische fusiongerechten.
Ingrediënten
- 2 pakje(s) Yakisoba noodles "itsuki" 510gr
- 2 zakje(s) saus - Yakisoba noodles "itsuki" 510gr
- 180 gram Black tiger 31/40 pnd iqf 1kg
- 4 eetlepel(s) Oestersaus "panda" 510gr
- 2 eetlepel(s) Crispy chilli in oil "lao gan ma" 210gr
- 2 eetlepel(s) bruine suiker
- 3 teentje(s) knoflook
- 1 stuk(s) ui
- 10 gram parmezaanse kaas
Instructies
- Snijd de ui in fijne blokjes en hak de knoflook fijn.
- Maak een saus door de oestersaus, bruine suiker en de inhoud van de 2 zakjes Yakisoba noodles saus te mengen. Zorg ervoor dat alles goed gemengd is.
- Breng de Black Tiger garnalen op smaak met specerijen naar keuze, zoals zout, peper en knoflookpoeder.
- Bak de Black Tiger garnalen in een pan tot ze mooi roze kleuren. Haal de garnalen uit de pan en zet ze opzij.
- Voeg 2 eetlepels olie toe aan dezelfde pan en bak de fijngehakte knoflook en ui op middelhoog vuur. Voeg de voorbereide saus toe zodra de uien beginnen te kleuren.
- Wanneer de saus kookt, voeg dan 2 pakjes Yakisoba noodles toe. Bak het geheel samen gedurende 3 minuten.Voeg de gebakken garnalen toe aan de noodles en roer alles goed door. Verwarm het geheel nog een minuut.
- Verdeel het gerecht over 2 borden en garneer elk bord met een lepel Crispy chili in oil en wat Parmezaanse kaas.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!