Asian Quesadilla
Een Asian Quesadilla is een heerlijk fusion gerecht dat de smaken van de Aziatische en Mexicaanse keuken combineert.
Ingrediënten
- 4 eetlepel(s) Bulgogi Marinade Sauce "Sempio" 300gr
- 4 vel(len) Rijstpapier 22cm
- 250 gram rundergehakt
- 80 gram geraspte kaas
- 4 stuk(s) eieren
- 1 stuk(s) paprika
- 1 stuk(s) ui
Instructies
- Begin met het snijden van de paprika in kleine blokjes en de ui zo fijn mogelijk.
- Verhit een pan op middelhoog vuur en bak het gehakt tot het bruin en gaar is. Voeg na ongeveer 2 minuten de gesneden groenten toe en bak ze mee tot ze zacht zijn.Meng de bulgogisaus goed door het gehakt en de groenten en breng op smaak met peper en zout. Zet het gehaktmengsel apart.
- Klop de eieren los in een kom.
- Verwarm een andere pan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe. Leg een vel rijstpapier in de pan en giet ongeveer een kwart van het losgeklopte ei erop.
- Verdeel een kwart van de kaas over het ei in de pan.
- Schep een kwart van het gehaktmengsel op de kaas.
- Vouw voorzichtig het rijstpapier dubbel over de vulling. Bak de gevulde rijstpapier "quesadilla" ongeveer 3 minuten aan elke kant, totdat ze goudbruin en knapperig zijn. Herhaal deze stappen nog een keer met de overgebleven ingrediënten, zodat je in totaal 2 gevulde quesadilla's hebt.
- Serveer de Asian Quesadilla's warm
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!