Mahi Mahi Noodle Salade
Mahi Mahi Noodle Salade is een heerlijk en verfrissend gerecht dat de smaken van verse vis, levendige groenten en Aziatisch geïnspireerde ingrediënten combineert. Het gerecht bevat Mahi Mahi, een stevige en milde vis, geserveerd op een bedje van kleurrijke noedels en knapperige groenten.
Ingrediënten
- 2 stuk(s) Mahi Mahi filet
Salade
- 100 gram Sojabonen gepeld ''Umai'' 400gr
- 200 gram Rice Noodles 3mm ''Bamboo Tree'' 400 gr
- 100 gram wortel
- 2 stuk(s) bosui
- 1 stuk(s) rode paprika
Dressing
- 3,5 eetlepel(s) Teriyaki Roasted Garlic "Kikkoman" 250gr
- 3,5 eetlepel(s) Kewpie Sesam Soy Sauce
- 1 teentje(s) knoflook
Instructies
- Kook de noodles 8 minuten in ruim kokend water en spoel af met koud water.
- Snijd de groenten in dunne reepjes. Gebruik alleen het harde onderste deel van de bosui. Snijd de bovenkant van de bosui in dunne ringetjes.
- Kook de sojabonen 4 minuten in kokend water en spoel af met koud water. (Als je niet van rauwe wortels houdt, kook de wortels dan met de bonen.)
- Maak de dressing. Hak de knoflook fijn. Meng knoflook met Kewpie Sesam Soy Sauce en Teriyaki Roasted Garlic.
- Breng de Mahi Mahi op smaak met zout en peper. Bak de Mahi Mahi filets ongeveer 2 minuten aan elke kant. Zodra de filet uit elkaar kan worden geduwd, is de Mahi Mahi klaar.
- Voeg in een grote kom gekookte noedels, reepjes wortels, reepjes bosui, reepjes paprika en gekookte sojabonen toe. Voeg dressing toe en meng goed.
- Verdeel de salade over 2 borden. Leg op elk bord een Mahi Mahi filet. Verdeel de ringetjes bosui erover.
Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @umaifoodstore of tag #diyumaifoodstore!